sobota 4. júna 2016

Nové dojmy a postrehy

Nové dojmy a postrehy


Sofinka pred svojím koncertom: „Nemôžem sa dočkať, kedy už vystúpim na pódium!“
Doma sa síce naoko triasla: „Júj, ja sa bojím“, ale v podstate má menšiu trému ako mnohé staršie decká.

X

Zahrala pekne, len to nemám zachytené. Ešte chceme chodiť až do konca júna, naučiť sa ďalšiu skladbičku a pesničky, pocvičiť notičky, veď prázdniny budú dlhé.


X

Dnes si zahrám na klavíri aj ja. Deti pošlem s ockom do lesa na bylinky alebo na lúku kopať futbal, a ja si budem vyhrávať a vyhrávať! Urobím si „kratochvíľu“.

X

Andrejko dostane nové noty. Nové melódie, nové rytmy, chlapca to baví.

X

Náš miništrant je náladový. Baví ho to, keď môže robiť „sólistu.“ Ak je popri ňom veľa iných miništrantov, vtedy ani nejde do kostola. Reku, nebude z neho herec?

X

Dajte Ajovi lúku a loptu, Sofii plyšáka a kolobežku – a zabudnete, že máte deti! Len občas skontrolovať, či nekopú na cestu, či nespadli, neušli za vami povolený rádius, či sú ešte tam. Ono keby ich bili, alebo im ubližovali iné deti, rozrevú sa a prídu sa vyžalovať. Ale sú aj zlí ľudia, ktorí by ich mohli v tichosti ukradnúť. Preto je babka stále v strehu.

X

V podstate sa mám dobre, život je fajn, choroby sú na prd, ale zatiaľ sa s nimi dá žiť, keď je už niečoho priveľa, zlého alebo dobrého, odrazu nastane zlom – a tak sa to strieda, vždy len toľko, koľko vládzeš uniesť. Pán Boh je dobrý, God is good, God is great!

1 komentár:

  1. Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

    OdpovedaťOdstrániť