streda 20. mája 2015

POKROKY

POKROKY
Sofi sa učí na kolieskových korčuliach. Je veľmi vytrvalá. Keď 20-krát spadne na zadok, 20-krát s úsmevom vstane. Chrániče má na kolenách, lakťoch, zápästí, na hlave prilbu. Ale zadoček dostáva zabrať. Zapracovať jej do nohavíc vankúšik? Hádam nebude treba, ide jej to čoraz lepšie.
Pokiaľ ide o hru na klavíri, vystúpi na triednom koncerte svojej učiteľky s piatimi (držte sa: piatimi!) skladbičkami. Vie ich, len treba dopilovať. Nuž a aby nemala trému! Uvidíme, ako to dopadne. Rada by som jej vystúpenie hodila na youtube. Ak sa mi podarí, pošlem link.
Andrej bude mať gitarový koncert. Pokroky, aj keď pomalšie, už robí aj v matematike. Potrebuje jednoducho dril. Veľmi pekne papá, rastie ako z vody, aj do krásy. Vyzváňajú u nás dievčatá. Čo to bude v puberte? Veď je ešte len druhák!
Plánujeme nejaký krátky výlet k moru, potom sa pokúsim zachytiť atmosféru. Dúfam, že to vyjde. Pre nás je každý deň sviatok, aj tu doma, na ulici. Kopec zážitkov, nových kamarátov, aktivít.
Nuž ale moje dnešné písačky sú akési chválenkárske, nezdá sa vám? Keď s negatívami sa človek nerád chváli, uznajte. Zaumienila som si však, že keď sa stretnem s kamoškami, nebudem sa pred nimi chváliť deťmi. Najmä pred takými, ktoré samé vnúčatá nemajú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára