štvrtok 14. januára 2016

Živím

Živím

v sebe plané nádeje. Ešte dva a pol týždňa. Ak sa mi dovtedy neozvú, je to v háji.

Prípravy v duchu známej pravdy, že chlap pred pohovorom rozmýšľa, čo povie, žena, čo si oblečie: Melír. Dávno vytúžený, mal ma ozvláštniť, omladiť. Ozvláštnená? Neviem, neviem, všetky mladé Rómky v čakárni u gynekológa ho mali. Omladená? Skôr ostarnutá, vyzerám ako prešedivená.

„Ohoz“: super komplet čierne nohavice, dobrý strih, jemne lemované pri vreckách koženkou, k tomu sivý top, je to vlastne kabátik bez zapínania z imitácie kože, niečo medzi látkou a koženkou. Pod neho si oblečiem čierno-biely pásikovaný pulóvrik.

Ako doplnok si dám na krk „pravé perly značky Jablonec“, alebo prívesok-kyvadlo. Ešte ho nemám, ale zoženiem. Zámer: keď sa zohnem alebo pohnem plecami, kyvadlo sa zakýve, upúta pozornosť poroty, prestanú počúvať, aké nezmysly trepem, upúta rovnako ženy – svojím nevtieravým vkusom a výberom materiálu – budú si lámať hlavu: je to achát, ametyst, či topás? A mužov upúta, nuž teda, ak upúta, v zmysle erotickom.

Príprava u lekárov: doplnenie liekov u endokrinologičky, u gynekológa zase liek proti častému behaniu na malú. Ešte ma čaká kozmetika.

Ak sa mi neozvú, resp. napíšu taký ten hnusný, zaobalený do krásnych rečičiek, ale predsa odmietavý e-mail, budem mať aspoň melír, nové oblečenie, lepšie zdravie a upravený zovňajšok. Trik s kyvadlom použijem na niekoho iného. A hlavne, poviem im (v duchu): ten béčkový job si nechajte! Ďalej si môžem s úľavou vydýchnuť, že nepôjdem do sveta, kde každý deň vybuchujú bombičky, ani neriskujem zrútenie lietadla.

Idem zháňať pendulum a ešte nejaké tričko, resp. mikinu do lietadla. Celkom ma to baví!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára